Google Files Nasıl Kullanılır?

Google Files Google şirketi tarafından kullanıcılara sunulmuş olan bir dosya yönetme programıdır. Google Files nasıl kullanılır? Gibi düşüncesi olan kullanıcılar için aynı zamanda programda Türkçe dil desteği de bulunuyor. Program sayesinde kullanıcılar telefonlarını kolaylıkla daha hızlı kullanabiliyorlar. Google Files uygulaması içinde kullanıcılara güvenli klasör seçeneği de sunuluyor. Güvenli klasör seçeneği ile Google kullanıcıları istedikleri dosyaları kolaylıkla şifreleyebiliyor.

Google Files Ne İşe Yarıyor?

Google şirketi tarafından Google Files adı verilen ve kullanıcılara sunulan dosya yönetme programı ile artık tüm işlemler tek bir dosya üzerinden rahatlıkla yapılabiliyor. Google kullanıcıları bu uygulama ile dilediği dosyalara zaman kaybetmeden ulaşabiliyor ve bulut sistemle saklayabiliyor.

Google Files Nasıl Kullanılabiliyor?

Google Files uygulaması 5.0 üstü olan Android işletim sistemine sahip telefonlarda çalışabiliyor. Bu uygulama kullanıcılara internet ortamında büyük rahatlık sağlıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar:

  • Diledikleri dosyalara ulaşabiliyor
  • İstedikleri dosyaları temizleyebiliyor
  • Dosyaları farklı alanlara taşıyabiliyor
  • Dosyaları kopyalayabiliyor
  • Dosyaları diledikleri sosyal medya platformlarıyla paylaşabiliyor.

Google files uygulaması ile bu denli farklı işlemler tek bir uygulama ile kolaylıkla ve hızlı olarak yapılabiliyor.

Google Files Nasıl Kullanılır?

Google Files Özellikleri

Google files programı en yeni ve işlevsel özellikleri ile dikkatleri çekiyor. Google files uygulamasını kullanmak oldukça kolaydır. Bu program ile kullanıcılar diledikleri zaman telefonlarında yer alan gereksiz dosyaları silerek kolaylıkla telefonlarını hızlandırabiliyorlar. Aynı zamanda hızlı arama özelliği olan program ile istediğiniz dosyalara hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz. Kullanıcılar diledikleri dosyaları gerek çevrimiçi gerekse çevrimdışı paylaşma olanağı bulabiliyor. Ayrıca kullanıcılar istedikleri dosyaları SD karta rahatlıkla aktarma yapabiliyor.

Google Files Uygulaması Nasıl Açılıyor?

Google Files uygulamasına giriş yapabilmek için ilk olarak kullanıcıların Drive.google.com adresine ulaşmaları gerekiyor. Ardından kullanıcının adı ve şifresiyle hesaba giriş yapılması gerekir. İstediğiniz dosyaya çift tıklamanız yeterli olur. Üzerine tıklamış olduğunuz dosya kendi formatında açılır.

Google Files Uygulaması Ücretli Mi?

Google Şirketi tarafından tüm Google kullanıcılarına sunulan Google Files, Play Store üzerinden indirilebiliyor. Bu uygulama kullanıcılara zamansız olarak ve ücretsiz şekilde sunuluyor.