Mafia 2 Türkçe Yama

 Mafia 2 Türkçe yama, mafya oyunu için tamamen Türkçe bir program yüklemek amacı ile yapılır. Mafia oyunu dünyanın dört bir yanından pek çok insan tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Ve bu oyunun yeni sürümleri dünyanın hemen hemen her yerinden pek çok kişi tarafından merakla beklenmektedir. Bu oyunun Türkiye’de de çok fazla geniş bir oyuncu kitlesi vardır. Ancak herkesin yabancı dil bilmek gibi bir zorunluluğu olmadığı için bu oyunun Türkçe versiyonlarının olması düşünülmektedir. Bunun için yapılabilecek tek şey Mafia Türkçe versiyon için Mafia 2 dil değiştirme seçeneğinden yararlanmak olacaktır. Mafia 2 oyunu için dil değiştirme seçeneğini ayarlamak adına, Mafia 2 klasörü içerisinde dil seçeneğinin olduğu bir klasör yer alır. O klasörden dil seçeneği ile ilgili yamayı kaldırıp Mafia 2 Türkçe yama seçeneği şeklinde bir işlem ile son derece kolay bir şekilde bu oyunu Türkçe haline getirebilirsiniz.

Mafia 2 Türkçe Yama

 Mafia 2 nedir?

Daha önce Mafia 1 oyunun II versiyonudur. Amerika’da geçen bu oyun çeşitli görevlendirmeler yapmaya ve o görevleri yerine getirmeye dayalı bir silahlı oyundur. Mafia serisinin oyunları dünyanın dört bir yanından pek çok insan tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Gerek karakterler olsun gerek silahlar olsun pek çok kişi bu konu üzerine oldukça odaklanır ve çeşitli dil seçeneklerinden de yararlanmak ister.

 Mafia 2 Türkçe Yama Kurulum

Mafia 2 oyunu için Türkçe yama arşivi indirmeniz gerekli olacaktır. Mafia %100 Türkçe versiyon için şu adımları takip etmeniz gerekli olacaktır;

  • Mafia 2 Türkçe yama arşivi indirmek
  • Mafia 2 Türkçe arşivinden dosyaları çıkartmak
  • Mafia 2 oyunu kurulmuş olan dizinden Türkçe kurulumunu yapmak

 Mafia 2 oyunu için Türkçe kurulum yapmak son derece kolay bir işlemdir. İlk önce indirmiş olduğunuz Mafia 2 oyununun Türkçe versiyonu mu kullanabilmek adına Mafia 2 Türkçe yama arşivi indirmeniz söz konusu olacaktır. Bunun hemen ardından Mafia 2 arşivinden dosyaları çıkartarak tek tek indirebilirsiniz. Bu noktada size bir püf noktası verecek olur isek Mafia 2 oyununun kurulmuş olduğu dizin üzerinden seçim yapmanız ve dosyaları oraya yüklemeniz son derece büyük bir önem taşır.