Metro 2033 Türkçe Yama

Metro 2033 Türkçe Yama, Türkçe olmaması gibi birçok problem internet üzerinden araştırılmaktadır. Oyunun dili kendi içerisinden İngilizce’ye değiştirilebilse de gerek Kiril alfabesi gerekse Rusça’nın bilinmemesi bu işlemleri neredeyse imkansız hale getirir.

Bunun yanı sıra pek çok kişi oyunu İngilizce değil, Türkçe oynamak istemektedir. Zira İngilizcesi yeterli seviyede olmayanlar anlatılanları anlayamayabilir. Oyunun aslı bir romana dayandığı için bu pek çok şeyin kaçırılması demektir. İngilizcesi olanlar da alt yazıları kaçırabildiği, konuşmaları her zaman dinlemediği için birçok sorun yaşamaktadır.

Bu bakımdan size sunduğumuz yama istediğiniz çözümü sağlamaktadır. Böylece gerek Rusça gerekse Türkçe alt yazı problemlerini hemen çözebilir; oyundan daha fazla zevk almaya başlayabilirsiniz.

Metro 2033 Türkçe Yama Hangi Platformlarda Kullanılabilir?

Post-Apokaliptik dünyada, Rusya’da geçen Metro 2033 aksiyon ve macera dolu bir oyundur. Her oyunda olduğu gibi belirli bir seviye İngilizce bilgisi gerektirir. Zira çoğu oyunda Türkçe dil desteği bulunmaz.

Burada devreye giren yamalar, oyunculara büyük çözümler sağlamaktadır. Neredeyse her oyunda olduğu gibi Metro 2033’te de bu seçenek vardır. Eğer Metro 2033 Türkçe yama sorunu yaşamak istemiyorsanız, size sunduğumuz link aracılığıyla çözüm bulabilirsiniz.

Yama her işletim sisteminde ve bilgisayarda çalışmaktadır. Tek gerekli olan şey çalışan bir Metro 2033’e sahip olmanızdır. Eğer oyunun orijinal alt yazılarında sorun varsa veya oyunda farklı problem yer alıyorsa yama da çalışmayacaktır. Zira dosya sadece dil değişikliği gerçekleştirmektedir.

Metro 2033 Yama Orijinal Oyunda Kullanılabilir Mi?

Her oyun belirli bir ücret karşılığı satın alınmaktadır. Bunun için Steam gibi platformlardan yararlanılır. Orijinal oyuna sahip olanlar, Türkçe diline çevirmek istediğinde büyük sorunlar yaşamaktadır. Zira çoğu oyun bu opsiyonu sunmamaktadır. Bu durum Metro 2033 için de geçerlidir.

Size sunduğumuz Metro 2033 Türkçe yama Steam üzerinde, yani orijinal oyunlarda da çalışmaktadır. Bunun için sadece dosyayı ilgili yere atmanız gerekir. Eğer oyununuz orijinal değilse de yine sorunsuz şekilde yararlanmanız mümkündür. Her altyazı birebir çevrildiği için anlatılanları anlamanıza, oyunda belirtilen görevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır.