Tropico 6 Türkçe Yama

Tropico 6 dil değiştirme her geçen gün birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Oyun bilindiği üzere bir şehir kurma ve yönetme üzerine dayanmaktadır. Eğer kendi şehrinizi yönetmek istiyorsanız planlamasını istediğiniz gibi yapabilir, nüfusunuzu arttırabilir, teknolojinizi geliştirebilirsiniz.

Oyun sadece fareyle oynandığı, aksiyon bulundurmadığı için dil bilmek neredeyse şarttır. Zira hangi binanın ne işe yaradığı, nelere dikkat etmeniz gerektiği, oyun içi uyarılar aksi halde anlaşılamaz. Bu da oyunu oynayamayacağınız anlamına gelir.

Oyunun dil destekleri arasında Türkçe olmadığı için orijinal olarak satın alanlar da bu problemi aynı şekilde yaşamaktadır. Size sunduğumuz yamayı indirerek oyunun ana klasörü içine atar, sonrasında kurulumu yaparsanız yüzde 100 Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Böylece oyundan daha fazla zevk alabilir, sizden ne istendiğini görebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz.

Tropico 6 Türkçe Yama Hangi Sürümlerde Çalışır?

Tropico 6 serinin en son çıkan oyunudur. Tıpkı geçmiş sürümleri gibi oldukça beğenilmiştir. Ancak İngilizceniz yeterli değilse oyundan bir şey anlamanız neredeyse imkansızdır. Tropico Türkçe dil desteği olmadığı için elinizde sözlükle oynamak istemiyorsanız, size sunduğumuz yamayı kullanabilirsiniz.

Eğer oyununuz orijinal değilse farklı sürümlerde olması muhtemeldir. Bu konuda herhangi bir şekilde endişelenmeden size sunduğumuz dosyadan yararlanabilirsiniz. Steam üzerinden satın almışsanız, dosya sadece dil değişikliği yaptığı için herhangi bir zarar vermemektedir. Bu nedenle rahat bir şekilde kullanılabilir.

Bunun yanı sıra Windows 32 ve 64 bitlerinde sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Tek ihtiyacınız olan şey çalışan bir Tropico 6’dır. Yalnızca oyunun sorunsuz olduğundan emin olmanız; eğer problem bulunuyorsa çözmeniz gerekir. Zira dosya sadece Türkçe dil desteği sunmaktadır.

Tropico 6 Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

Eğer sakin bir şekilde oyun oynamak, huzurlu bir şekilde zaman geçirmek istiyorsanız Tropico 6 size istediğiniz olanakları tanımaktadır. Size sunduğumuz Tropico Türkçyama, oyunu dilimizde oynamanıza imkan sağlar.

Yama sadece Tropico 6’da geçerlidir. Bu sebeple önceki sürümlerde çalışmamaktadır. Kullanılması oldukça pratik olup linke tıkladıktan sonra kısa sürede inecektir. Ardından kurulumunu yapıp oyuna girerseniz, dilin değiştiğini görebilirsiniz.